Κατσαρολάκι

Φρουτοπιτάκια με μπανάνα και σοκολάτα!

Υπέροχα φρουτοπιτάκια για κάθε περίσταση από τη φίλη μας Έφη !!!

 

Υλικά:

250gr αλευρι για ολες τις χρησεις

125gr βιταμ

1/2 κ.γλ. αλάτι

1 κ.γλ. ζάχαρη

2 κουτ.της σουπας γιαουρτι

Μπανάνα

Σοκολάτα

Εκτελεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε τη ζύμη! Ανοίγουμε μικρά πιτακια κ βάζουμε μέσα μια ροδέλα μπανάνας κ ένα κομματάκι σοκολάτας! Το κλείνουμε σε σχήμα μπαλίτσας! Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικο χαρτί κ τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά!!!

Back to top button