Uncategorized

Σοκ στην Πάτρα: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας, εισέπνευσε τοξικό αέριο

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν αλλοιώσεις στη μύτη της από την εισπνοή, σύμφωνα με όσα έδειξε η λεπτομερής ιατροδικαστική εξέταση. Πλέον, ο θάνατός της θεωρείται πλέον φόνος από τις Αρχές.

Πλέον, το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται, με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών.

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών, καθώς οι έρευνες (εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων),οδηγούν τις αρμόδιες αρχές στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας,οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Πιο αναλυτικά, η νεκροψία, η νεκροτομή και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας η οποία φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Με λίγα λόγια, η Τζωρτζίνα εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Τα νέα δεδομένα, οδηγούν τις έρευνες στο επόμενο στάδιο, το οποίο είναι να εντοπιστεί αυτός που δολοφόνησε το παιδί. Έτσι, οι αρχές να σχηματίσουν μια λίστα υπόπτων και μόλις αξιολογήσουν τα στοιχεία, να καταλήξουν στον δολοφόνο και τα κίνητρα του.

Έτσι, αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τυχαία η ανάθεση του φακέλου στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπίσουν σε πρώτη φάση το δολοφόνο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Αφού ενημερώθηκαν για όλα τα στοιχεία και με δεδομένο ότι αύριο, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση και πιο συγκεκριμένα τους ιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Back to top button