Kidsnews

Θάνατος τριών κοριτσιών: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα – Πού εστιάζουν οι έρευνες

Ένα θρίλερ καλούνται να διερευνήσουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν τον φάκελο της υπόθεσης των αλλεπάλληλων θανάτων των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα. Αιφνίδια ανακοπή από απροσδιόριστη αιτία, αναφέρεται και στις τρεις περιπτώσεις ως αιτία θανάτου.

Η υπόθεση κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή και η Εισαγγελία της Πάτρας διαβίβασε τον φάκελο με την προκαταρκτική στην Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να διευκρινιστεί εάν οι τρεις θάνατοι οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή εάν συντρέχουν λόγοι περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης.

Πλέον, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών. Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην Πάτρα προκειμένου να παραλάβει τους φακέλους των κοριτσιών. Για καθέναν από τους αιφνίδιους, όπως χαρακτηρίστηκαν, θανάτους των παιδιών έχουν σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες, τις οποίες θα συγκεντρώσουν και θα μελετήσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, πριν καλέσουν για εξέταση τους γονείς των τριών κοριτσιών.

(Από CNN.gr )

 

 

Back to top button