Κατσαρολάκι

Παγωτό ..αβοκάντο με λάιμ! Σε πέντε λεπτά και χωρίς παγωτομηχανή!

Ένα παγωτό ιδιαίτερο και πολύ γευστικό, που θα μας ενθουσιάσει! Το αβοκάντο του δίνει μια εξαίρετη μαστιχωτή υφή, ενώ το λάιμ με το άρωμά του επιβάλλεται στη λιπαρή γεύση που χαρακτηριστικά διαθέτει το αβοκάντο και την ακυρώνει. Δεν κρυσταλλώνει και το κυριότερο δεν χρειάζεται παγωτομηχανή!

Υλικά:

  • 2 φλ. ώριμα αβοκάντο, λιωμένα
  • ½ φλ. χυμό λάιμ
  • 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
  • ¾ φλ. μέλι
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • λίγο θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση – Directions:

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι, μέχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιογενές.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
  3. Σε 3-4 ώρες το παγωτό μας θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής!

 

Back to top button