Κατσαρολάκι

Μελομακάρονα που περίσσεψαν με κρέμα γιαουρτιού!

Συστατικά

  • 2 μελομακάρονα
  • 50ml κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κουτ. άχνη ζάχαρη
  • Μερικά καβουρδισμένα αμύγδαλα
  • Χαρουπόμελο ή σιρόπι

Τρόπος μαγειρέματος

 

  • Θρυμματίζεις τα μελομακάρονα σε ένα ποτήρι.
  • Χτυπάς την κρέμα γάλακτος, προσθέτεις το γιαούρτι και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύεις.
  • Βάζεις την κρέμα στο ποτήρι πάνω από τα μελομακάρονα, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και σερβίρεις με το σιρόπι της επιλογής σου.

 

Back to top button