Κατσαρολάκι

Εύκολη και γρήγορη τυρόπιτα

Υλικά:

2 αυγά
1 κούπα λάδι
1 κούπα γάλα
1 κομμάτι φέτα
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση:

Λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψάκι 25χ25. Σε μπολ χτυπάτε με το πιρούνι τα αυγά, το λάδι, την τριμμένη φέτα και το αλεύρι.

Ρίχνετε τη ζύμη στο ταψάκι, τρίβετε λίγο τυράκι ακόμη για να είναι πιο τραγανή και αν θέλετε προσθέτετε και λίγο δυόσμο για άρωμα.

Ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου, μέχρι να πάρει καλό χρώμα.

Back to top button