Κατσαρολάκι
Εσείς φτιάξατε το πρώτο παγωτό της Άνοιξης???
- 1 μπορεί να συμπυκνωμένο γάλα (397g / 14oz)
- 1 κουταλιά της σούπας βανίλια
- 2 φλιτζάνια βαριά κρέμα
- Χρωματισμός τροφίμων της επιλογής σας
- Επιπλέον πασπαλίζουμε με καραμέλες για να διακοσμήσουμε
Βήμα 1: Ανακατέψτε το συμπυκνωμένο γάλα και τη βανίλια
Αυτό θα πρέπει να διαρκέσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα!
Βήμα 2: Χτυπήστε την Κρέμα
Σε ένα ξεχωριστό μπολ μαντρίστε την κρέμα χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό beater μέχρι να σχηματιστούν άκαμπτες κορυφές.
Βήμα 3: “Διπλώστε” την κρέμα στο συμπυκνωμένο γάλα.
Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να διπλώσετε απαλά στην κρέμα.
Βήμα 4: Χρωματίστε το παγωτό σας
Διαχωρίστε το μείγμα σε 4 μικρά κύπελλα. Στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες χρώματος σε κάθε μπολ και ανακατεύετε προσεκτικά.
Βήμα 5: Κάντε το παγωτό!
Προσθέστε χρώματα τυχαία σε ένα δοχείο μεσαίας κατάψυξης και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να στροβιλιστείτε και να κάνετε σχέδια.
Βήμα 6: Προσθέστε τις επικαλύψεις στο παγωτό
Επιλέξτε τις αγαπημένες σας καραμέλες και προσθέστε στην κορυφή του παγωτού.
Βήμα 7: Παγωμένο παγωτό
Παγώστε το παγωτό για 2-3 ώρες και στη συνέχεια να απολαύσετε