Κατσαρολάκι
Μπατόν σαλέ – Η λιχουδιά που πάει παντού!!!
Υλικά:
1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
3 κρόκοι αυγών
120 ml (2/3 φλιτζ.τσαγιού) γάλα
20 γρ. (1 κουτ. σούπας) αλάτι
Τι θα κάνετε:
Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια. Ψήνετε στους 180⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.