Κατσαρολάκι
Μελομακάρονα που περίσσεψαν με κρέμα γιαουρτιού!

Συστατικά
- 2 μελομακάρονα
- 50ml κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουτ. άχνη ζάχαρη
- Μερικά καβουρδισμένα αμύγδαλα
- Χαρουπόμελο ή σιρόπι
Τρόπος μαγειρέματος
- Θρυμματίζεις τα μελομακάρονα σε ένα ποτήρι.
- Χτυπάς την κρέμα γάλακτος, προσθέτεις το γιαούρτι και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύεις.
- Βάζεις την κρέμα στο ποτήρι πάνω από τα μελομακάρονα, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και σερβίρεις με το σιρόπι της επιλογής σου.