Κατσαρολάκι
Γιορτινά σοκολατένια καραβάκια!

- Παίρνω το κάθε κομμάτι λαδόκολλας και το φτιάχνω καραβάκι.
- Θρυμματίζω τον ντάκο στο μούλτι. Κόβω την κουβερτούρα σε κομματάκια την βάζω σε ένα πυρίμαχο μπολ και την λιώνω στο φούρνο μικροκυμάτων. Της προσθέτω τον ντάκο ανακατεύω και όσο είναι ακόμα ζεστή με ένα πινέλο καλύπτω με το μίγμα σοκολάτας – ντάκου όλη την εσωτερική πλευρά της. Το βάζω στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 10 λεπτά και επαναλαμβάνω την επάλειψη άλλες δύο φορές αφήνοντας στα ενδιάμεσα να στεγνώσει κάθε στρώση. Στο τέλος αφαιρώ τη λαδόκολλα.
- Για να φτιάξω το γλάσο βάζω το ασπράδι σε μπολ το ανακατεύω με το μίξερ να αφρίσει και να διπλασιάσει τον όγκο του. Έπειτα προσθέτω την άχνη χτυπώντας καλά μέχρι να πήξει το μίγμα. Βάζω το γλάσο σε μια zip σακούλα και κόβω την μια άκρη της δημιουργώντας κορνέ. στολίζω τις κορυφές του καραβιού όπως πέφτει το χιόνι πάνω του και στάζει. Δεν θέλω το γλάσω να είναι πολύ σταθερό, για να φαίνεται ότι το χιόνι να στάζει.
- Στολίζουμε και αφήνουμε να στεγνώσει το γλάσο.