KidsnewsTrikalakids προτείνει

Jimmys &Sons: Υγιεινές προτάσεις διατροφής μέσα από ένα «ασύχαστο» μενού!

JIMMY’S & SONS

Κερδίζει την εμπιστοσύνη και της δεύτερης γενιάς πελατών –
Υγιεινές προτάσεις διατροφής μέσα από ένα «ασύχαστο» μενού!
Μπορεί αλήθεια το Fast Food να είναι και υγιεινό; Πριν μερικά χρόνια ο κόσμος της διατροφής φαίνεται ότι είχε «δαιμονοποιήσει» το γρήγορο φαγητό. Σήμερα όμως, τα δεδομένα άλλαξαν.
Το Fast Food- όπως στην περίπτωση του γνωστού JIMMY’S & SONS κατάστημα σταθμός για την πόλη των Τρικάλων, έχουν να προτείνουν αναρίθμητες υγιεινές επιλογές. Κι αυτό γιατί πρώτον εισάγουν νέα πρόταση διατροφής βασισμένη σε αγνές και υγιεινές πρώτες ύλες, δεύτερον απομακρύνονται από την βιομηχανική τυποποίηση των προϊόντων και τρίτον γιατί προσφέρουν εναρμονισμένη με τις υγιεινές συνήθειες διατροφή.IMG_7259

Μιλώντας με τη δεύτερη γενιά ιδιοκτητών του JIMMY’S & SONS, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, μας εξηγεί ότι ακολούθησε το πνεύμα της εποχής και αυτό που θέλουν οι πελάτες. Με λίγα λόγια, ταχύτητα αλλά και ποιότητα!

«Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή στο κατάστημά μας εξυπηρετούμε τα παιδιά των πρώτων μας πελατών. Δεν μιλάμε δηλαδή για δεύτερη γενιά ιδιοκτητών αλλά και για μια δεύτερη γενιά πελατών, που εμπιστεύονται το JIMMY’S & SONS ακόμη και για το οικογενειακό τους τραπέζι.

Όπως εξηγεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην ποιοτική αυτή πρόταση συμβάλει και το γεγονός ότι πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση. «Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση. Επιλέξαμε λοιπόν την ποιότητα ως αδιαπραγμάτευτο βασικό συστατικό των προϊόντων μας. Οι βασικές πρώτες ύλες, προέρχονται από παραγωγούς της περιοχής μας που τους γνωρίζουμε και έτσι γνωρίζουμε τι προσφέρουμε στον κόσμο. Εκτός αυτού, η πλειοψηφία των προϊόντων μας προετοιμάζεται στο παρασκευαστήριο μας και διατίθενται με σεβασμό στους πελάτες μας. Βαδίζουμε πλέον στην φιλοσοφία του γρήγορου και ποιοτικού φαγητού και στα οφέλη του.IMG_7258

Η αλλαγή στο μενού, που εισήγαγε νέα δεδομένα στην τοπική εστίαση, συνοδεύτηκε και με μια αντίστοιχη προσέγγιση στη διακόσμηση. Έτσι λοιπόν προϊόντα και χώρος, προσαρμόστηκαν σε μια νέα εποχή, με κέντρο την υγιεινή πρόταση διατροφής και την ανάγκη πλέον της σύγχρονης ζωής για γρήγορο τραπέζι αλλά με ποικιλία, δημιουργικότητα και σωστές διατροφικές συνήθειες.

«Ο κόσμος ανταποκρίνεται 100%. Από την πλευρά μας, διασφαλίζοντας τις σωστές πρώτες ύλες και συνδυάζοντας υγιεινές γεύσεις είμαστε σίγουροι και ήσυχοι στο τι προσφέρουμε στα παιδιά των πελατών μας και στους νέους. Γι΄αυτό συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό», αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.3

Επίσης σε λίγες ημέρες το JIMMY’S & SONS σε συνεργασία με κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο θα παρουσιάσει ένα νέο healthy μενού που θα καλύπτει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες.
Δεν είναι τυχαίο βέβαια, ότι οι σαλάτες, είναι από τις κυρίαρχες επιλογές των πελατών ή ακόμη και η στροφή προς προτάσεις όπως οι μπάρες δημητριακών που έχουν καθιερώσει πλέον το JIMMY’S & SONS κάθε ώρα της ημέρας.
Εξάλλου μιλάμε για ένα κατάστημα που μένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο ακόμα και σε αυτή την περίοδο της κρίσης…

!cid_E5907431-BD23-4B7E-B8DD-5740C01F5AF1

Προσφέρει «Χαμόγελα»

Το JIMMY’S & SONS όμως, πέρα από το ποιοτικό φαγητό, γίνεται ενεργό μέλος στην κοινωνία, επιβεβαιώνοντας επάξια το όνομα που κατάφερε να κρατήσει ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια.
Για το λόγο αυτό, πέρα από τον κουμπαρά για τη στήριξη του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», από τη Δευτέρα 1/2/2016 με κάθε αγορά BURGER, θα προσφέρει 0,10€ για τις ανάγκες των παιδιών του «Χαμόγελου».
Μια κίνηση ιδιαίτερης αγάπης από την οποία προσδοκόνται πολλά.

 

unnamed

Back to top button