Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Burger ψαριού: Μια καλή λύση για να φάει ψαράκι!

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

500 γρ. φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι (π.χ. μπακαλιάρος, παγκάσιους)
100 γρ. φρυγανιά αλεσμένη
2 αυγά
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή
1 κ.σ. ελαιολαδο
Για το ντρέσινγκ

150 γρ. γιαούρτι
2 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
8 λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπήστε ένα αυγό σε ένα μπολ. Αλέστε τα φιλέτα του ψαριού στο μπλέντερ, προσθέστε το άλλο αυγό, τη μουστάρδα και αλατοπιπερώστε κατά προτίμηση.

Με αυτό το μίγμα μπορείτε να πλάσετε τέσσερα ή οκτώ μικρά μπιφτέκια, τα οποία θα βουτήξετε μέσα στο αυγό και στη συνέχεια στη φρυγανιά. Βεβαιωθείτε ότι η φρυγανιά καλύπτει όλη την επιφάνεια του μπιφτεκιού.

Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το  ελαιόλαδο και τηγανίστε σε χαμηλή φωτιά τα μπιφτέκια ψαριού μέχρι να ροδίσουν. Τα μικρά χρειάζονται περίπου 4-6 λεπτά για να ψηθούν, ενώ τα μεγάλα περίπου 8-10 λεπτά.

Φτιάξτε το ντρέσινγκ αναμιγνύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τον άνηθο και τα κρεμμύδια. Αλατοπιπερώστε κατά προτίμηση.

Σερβίρετε σε πολύσπορο στρογγυλό ψωμάκι, μαζί με μαρούλι, αγγούρι και το ντρέσινγκ.

Back to top button