Fashion&Beauty

Φτιάχνουμε τη βαλίτσα των παιδιών για τις διακοπές του Πάσχα

8 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην παιδική βαλίτσα

  1. Βιβλιάρια υγείας: Αχρείαστα να είναι, πρέπει πάντα να τα έχεις μαζί σου για παν ενδεχόμενο.
  2. Φάρμακα: Για να μην τρέχεις να βρεις φαρμακείο στο χωριό φρόντισε να έχεις μαζί σου παυσίπονα, κάποια κρέμα για τσιμπήματα, φυσιολογικό ορό, γάζες, θερμόμετρο.
  3. Ψαλιδάκι για τα νύχια: Συνήθως το ξεχνάμε αλλά είναι απαραίτητο να το βάλεις στο παιδικό νεσεσέρ. Άλλωστε τα νύχια των παιδιών μεγαλώνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς!
  4. 2 ζευγάρια παπούτσια: Προτιμήστε παπούτσια που να ταιριάζουν με όλα και να είναι άνετα. Πάρτε 2 ζευγάρια γιατί τα ατυχήματα στις διακοπές είναι συχνά.
  5. Καπέλο και γυαλιά: Τα παιδιά όταν είναι στο χωριό δεν μπαίνουν στο σπίτι πριν νυχτώσει, οπότε απαραίτητα είναι τα γυαλιά και το καπέλο όπως και μία αντηλιακή κρεμούλα.
  6. Αγαπημένα του παιχνίδια: Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα αγαπημένα του παιχνίδια, γιατί είναι σίγουρο πως σε μια στιγμή που δεν θα το περιμένετε θα σας ζητήσει τον αγαπημένο του δεινόσαυρο και τότε θα έχετε δράματα.
  7. Ένα βιβλίο για τα βραδινά αναγνώσματα: Αν η βραδινή σας ρουτίνα περιλαμβάνει παραμύθι, τότε είναι άκρως σημαντικό να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας κάποιο βιβλίο. Προτιμήστε 1 βιβλίο που περιέχει πολλές αυτοτελείς μικρές ιστορίες για να μην κουβαλάτε πολλά διαφορετικά.
  8. Λίγα και άνετα ρούχα: Για να μην καταλήξεις να πάρεις όλη την ντουλάπα μαζί σου, υπολόγισε 1-2 διαφορετικά σύνολα για κάθε ημέρα διακοπών. Φρόντισε να συνδυάζονται μεταξύ τους και για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου κάνε ρολάκια τα ρούχα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις και το υπερβολικό τσαλάκωμα.

πηγή

Back to top button