Schoolicantera

Φεύγουν για Κατάρ οι μαθητές του 7ου Λυκείου!

Για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής φεύγουν την ερχόμενη Τετάρτη οι μαθητές του 7ου Λυκείου Τρικάλων στο Κατάρ. Το σχολείο με τις σημαντικές διακρίσεις στη ρομποτική, συνεχίζει τη διαδρομή του στα χνάρια της επιστήμης και της καινοτομίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη σχολική εκπαίδευση.
Η στήριξή τους βέβαια της τοπικής κοινωνίας ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή την κατεύθυνση.

«Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η ομάδα Ρομποτικής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων ευχαριστούν τόσο την εταιρία “ΟΛΥΜΠΟΣ” για την κάλυψη των εξόδων των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου στην Ντόχα του Κατάρ, στα πλαίσια συμμετοχής της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (WRO) που θα διεξαχθεί από τις 06/10/2015 έως και τις 08/10/2015, μετά την λήψη της 1ης θέσης στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής (κατηγορία Open Λυκείου). Ευχαριστούν επίσης το ΚΤΕΛ, την περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων του σχολείου μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ετοιμαστεί το πρώτο εργαστήριο Ρομποτικής στο σχολείο, επίσης με τη συνδρομή ιδιωτικών πρωτοβουλιών, που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της σχολικής και επιστημονικής κοινότητας από όλη τη χώρα.

Back to top button