Kidsnews

Υιοθέτησε Σήμερα ένα ζωάκι και σώσε μια ζωή που σε ‘χει ανάγκη!

Το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS», αντιμετωπίζει καθημερινά πολλά περιστατικά αδέσποτων ζώων. Αυτήν την στιγμή φιλοξενούμε 27 σκύλους στα σπίτια μας αλλά και σε χώρο που είχε παραχωρηθεί προσωρινά από τον Δ. Τρικκαίων για την αποθεραπεία & μέριμνα αδέσποτων ζώων τον Οκτώβριο του 2015. Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο χώρος αυτός θα κλείσει πριν το τέλος του έτους 2016 (περίπου σε ένα μήνα από τώρα) με αποτέλεσμα την επανένταξη σκύλων στις περιοχές περισυλλογής τους (όπως ορίζει η νομοθεσία).

Τι είναι το ανταποδοτικό πρόγραμμα Υιοθεσίας – Φιλοξενίας «Σώσε μια Ζωή».

Σχετικά με την Υιοθεσία: Τα σκυλάκια που είναι προς επανένταξη είναι όλα μεγαλύτερα των 6 μηνών και σε ηλικία που μπορούνε να στειρωθούν.

Οι κηδεμόνες που θα υιοθετήσουνε ένα σκυλάκι μέσω του προγράμματος, θα το πάρουνε με βιβλιάριο υγείας ενημερωμένο με τα εμβόλια του τρέχοντος έτους, στειρωμένο, με microchip (όπως ορίζει η νομοθεσία), καθώς και 3 χάπια μηνιαίας διάρκειας εσω/εξω-αποπαρασίτωσης και μία 20κιλη τροφή της επιλογής μας. Το κόστος βιβλιαρίου είναι το μόνο που καλύπτει ο ίδιος ο κηδεμόνας και αντιστοιχεί στο ποσό των 40€.

Σχετικά με σκυλάκια που φιλοξενούμε λόγω κάποιας ασθένεια ή ατυχήματος: Το σωματείο μας, στους κηδεμόνες ζώων που διαλέγουν να υιοθετήσουν κάποιο από αυτά τα σκυλάκια στέκεται πάντα αρωγός και βοηθά με την αποθεραπεία τους και της φαρμακευτική αγωγή τους.

Σχετικά με την Φιλοξενία: Στους ανάδοχους κηδεμόνες, οι οποίοι φιλοξενούνε ένα ζωάκι μέχρι την εύρεση μόνιμης υιοθεσίας, παρέχεται πλήρης κτηνιατρική φροντίδα από το σωματείο μας καθώς και η ανάλογη ποσότητα σκυλοτροφής. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν αρκετά σκυλάκια που έχουν άμεσα ανάγκη για φιλοξενία. Για πληροφορίες σχετικά με τα ζωάκια που μπορείτε να υιοθετήσετε ή να φιλοξενήσετε μπορείτε να ανατρέξετε στην σελίδα του σωματείου μας www.artemis-taas.org όπου και υπάρχουν ήδη ανεβασμένα κάποια εξ αυτών ή ακόμα και να επικοινωνήσετε με e-mail στο adoptions@artemis-taas.org ή στα τηλέφωνα Βασιλική 6971637117, Κωστής 6949429743, Δήμητρα 6978660855, Βάσω 6982425203.

Back to top button