Kidsnews

Τρέχουμε ΜΑΖΙ για το Παιδί-Ένας μίνι μαραθώνιος για έναν σπουδαίο σκοπό!

Αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου δίνουμε το ραντεβού μας στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων, φορώντας τα αθλητικά μας, την καλή μας διάθεση και το πιο φωτεινό μας χαμόγελο, για έναν και μόνο σκοπό, να στηρίξουμε τη δράση της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η δράση είναι μεταδοτική!

Η δράση “Τρέχουμε Μαζί” διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά και είναι ένας Φιλανθρωπικός Μίνι Μαραθώνιος αφιερωμένος στο Μαζί για το Παιδί! Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν από τα Τρίκαλα το UK – School of English της Ειρήνης Στράκαρη σε συνεργασία με το ELC Anifadis στη Χαλκίδα και με την υποστήριξη πολλών ανθρώπων και φορέων καλώντας όλους, μικρούς και μεγάλους, σε αυτή την υπέροχη γιορτή!

 

Στην αφετηρία, στην Κεντρική Πλατεία την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου, στις 10 το πρωί, θα είμαστε όλοι εκεί. Κάποιοι θα τρέξουν με τα μπλουζάκια τους, κάποιοι θα παίξουν, κάποιοι θα ζωγραφίσουν, κάποιοι θα τα κάνουν όλα ! Δεν έχει σημασία, η συμμετοχή είναι για έναν και μόνο σκοπό, να δείξουμε ότι μόνο μαζί μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή για όλους.

 

Μαζί με το Μαραθώνιο και Bazaar . Πράγματα σπιτικά, ετοιμασμένα με μεγάλη φροντίδα από γονείς, μαθητές και φίλους, συνεισφέρουν και αυτά με τον δικό τους τρόπο.

 

Μια γιορτή Αγάπης με τα παιδιά μας για τα παιδιά μας!!!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Uk – School of English

Πλατεία Δεσποτικού, Τρίκαλα

2431077020

Back to top button