KidsnewsPlayroom

Το Magic Castle μας συμβουλεύει για ένα αξέχαστο αποκριάτικο party!!!

Τι θα κάνει το αποκριάτικό σας party αξέχαστο; Ζητήσαμε από την ομάδα του Magic Castle τη συμβουλή τους και μας εξήγησαν ότι δεν χρειάζονται πολλά : Παιδιά, όρεξη, θέμα και φυσικά τον κατάλληλο άνθρωπο !!!!

Αυτές οι απόκριες θα είναι μαγικές με την ομάδα του Magic Castle !

Ξεκινάμε λοιπόν με το θέμα… Οι επιλογές αμέτρητες αλλά ξεχωρίσαμε δύο αγαπημένες που όλοι μπορούν με κάποιο τρόπο να υποστηρίξουν.

 

Θέμα Minions:

Φυσικά, η κίτρινη φιγούρα του Magic Castle είναι εδώ για εσάς (ολοζώντανη!!!! )

Τα minions έχουν γίνει πολύ αγαπητά σε μικρούς και μεγάλους και αποτελούν εξαιρετική ιδέα για θέμα σε αποκριάτικο πάρτι.

Ο μπουφές δεν θέλει και μεγάλη κούραση, αρκεί να είναι κίτρινος, ενώ στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες εκδοχές για πιατάκια κοκ εμνευσμένα από τους κίτρινους ήρωες.

Tips για διακόσμηση: Minions και μπανάνες πάνε μαζί! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ιδιαίτερη κατασκευή, μερικές πραγματικές μπανάνες για το τραπέζι ή για να συνοδεύσουν την αποκριάτικη μπόμπα αρκούν. Κόλλησε stickers ή φτιάξε σχέδια (με μαρκαδόρο) με θέμα τα minions. Όπως και να έχει, δεν πρόκειται να πάνε χαμένες. Διπλό το κέρδος, μπανάνες για διακόσμηση και για φάγωμα!

Θέμα Πειρατές:

Εντάξει…εδώ η ομάδα του Magic Castle θα σε μεταφέρει εύκολα, αβάδιστα και αβασάνιστα στο σκηνικό των Πειρατών της Καραϊβικής !

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα…

Tips για το μπουφέ: Πειρατές σημαίνει σπαθιά, νεκροκεφαλές και σκοτεινά χρώματα. Επομένως σερβίρεις τα καναπεδάκια και τις μπόμπες με party sticks σπαθιά, που μπορείς να βρεις εύκολα στο εμπόριο. Μια εκπληκτική ιδέα για θεματικό snack, είναι λαχταριστά Hot Dogs, πάνω στα οποία θα έχεις καρφιτσώσει σημαίες πειρατικών πλοίων, χρησιμοποιώντας πλαστικά καλαμάκια ή ξυλάκια για σουβλάκια.

Tips για διακόσμηση: Διακόσμησε το χώρο σου με πλαστικά πειρατικά σπαθιά, ενώ στο μπουφέ μπορείς να τοποθετήσεις πειρατικές σημαίες. Αν πρόκειται για παιδικό πάρτι, κόλλησε ετικέτες πειρατικές στα πλαστικά ποτηράκια. Φυσικά, υπάρχουν και έτοιμες λύσεις για πλαστικά ποτηράκια και πιατάκια που έχουν ως θέμα τους πειρατές.

 

Back to top button