Schoolicantera

Τι σχέση έχει η αναρρίχηση με την επικοινωνία;

Η Μαρία, με προσοχή βάζει το πόδι της στην επόμενη πέτρα του τοίχους αναρρίχησης στο τεχνητό Κέντρο αναρρίχησης στο Luebeck της Γερμανίας.
«Είναι η πρώτη φορά που επιχείρησα αυτό, όπου μαζί με τον συμμαθητή μου Κώστα και με τη συνοδεία του διευθυντή μας κ. Ευσταθίου Γεωργίου και της καθηγήτριας μας κ. Αναγνωστοπούλου Αθανασίας, βρεθήκαμε στην πρώτη συνάντηση(LUEBECK) του προγράμματος Erasmus + /ΚΑ2 που υλοποιεί το σχολείο μας.Τα άλλα συμμετέχοντα σχολεία είναι από το Luebeck της Γερμανίας, το Gdansk της Πολωνίας και το Kaunas της Λιθουανίας.
Το θέμα μας είναι η επικοινωνία με όλες τις μορφές (KEY COMPETENCIES FOR FOSTERING BETTER INTERNATIONAL UNDERSTANDING AND EMPLOYABILITY ). Στην αναρρίχηση πρέπει ο καθένας να επικοινωνεί σωστά με τους άλλους «συναναρριχητές» έχοντάς τους εμπιστοσύνη, πρέπει να είναι βέβαιος ότι εξέλαβαν σωστά το εκπεμπόμενο μήνυμα διότι μια λάθος επικοινωνία μπορεί να είναι μοιραία λόγω της φύσης του αθλήματος.
Στη διάρκεια του τριετούς προγράμματος (2015-2018) κάθε σχολείο θα ετοιμάσει και θα παρουσιάσει κάποιες μορφές επικοινωνίας. Το δικό μας σχολείο θα ετοιμάσει το χορό και τις χειρονομίες σαν έκφραση επικοινωνίας». Η επόμενη συνάντηση θα γίνει τον Μάρτιο 2015 στο Gdansk(PL).
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Back to top button