Kidsnews

Τι κάνουμε την Κυριακή μαμά;

Μια ακόμη φθινοπωρινή Κυριακή είναι προ των πυλών. Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε για το θηλασμό και στηρίζουμε την προσπάθεια των μαμάδων, να ισορροπήσουν τις ανάγκες του μωρού τους με την εργασία. Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, εθελόντριες μαμάδες θηλάζουσες ή μη, μέλη της ομάδας«Τρίκαλα-Καρδίτσα: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας»https://www.facebook.com/groups/TrikalaThilasmos/?fref=ts
διοργανώνουν μια γιορτή για τον θηλασμό στη πόλη των Τρικάλων με δώρα και παιχνίδια για τα παιδιά. Όλα αυτά 11-2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Τρικάλων!
Για τους λάτρεις των παραμυθιών, αύριο Κυριακή 1 Νοεμβρίου ξεκινά το εργαστήρι παραμυθιού, «Μύθι…Μύθι…Παραμύθι» της Μαρίας Κατσανούλη στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας». Η είσοδος είναι 3 ευρώ/άτομο, χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση στο μπαρ. Για νήπια έως 5 ετών η αφήγηση αρχίζει στις 10:30 πμ ενώ για παιδιά 6 ετών και άνω στις 12:30 μμ.
Και φυσικά ταινιούλες στο σινεμά του Τηλέμαχου, που προβάλει το «Ξενοδοχείο Τεράτων 2» και στο ΣΙΝΕΑΚ του Μύλου Ματσόπουλου για τα σκανταλιάρικα Πιγκουινάκια, στην περιπέτεια «Οι Πιγκουΐνοι της Μαδαγασκάρης». Καλή ξεκούραση και καλή διασκέδαση σε όλους!

Back to top button