Uncategorized

Τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Στην Εισαγγελία Αμαδιάδας για να απολογηθεί στον ανακριτή οδηγήθηκε την Τρίτη ο καθ’ ομολογία δράστης της τατραπλής δολοφονίας της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Με αφορμή την απολογία, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως δύο περιστατικά που ακολούθησαν της σύλληψής του, τα οποία φανερώνουν πλευρές του χαρακτήρα του. Αρχικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε.

Στην συνέχεια, απευθυνόμενος σε αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

Όσον αφορά στους φόνους των δύο παιδιών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, η αστυνομία ανέφερε κατά την ενημέρωση του δημοσιογράφους, ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει (σσ. τους φόνους των παιδιών)», προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “αυτό που έκανα στα παιδιά, δεν συγχωρείται”».

Πάντως όπως επεσήμανε ο υποστράτηγος, σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί.

Ο 60χρονος ΔΒ θα κληθεί να εξηγήσει στον ανακριτή πώς πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά. Ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το πώς έγινε το άγριο φονικό, δηλαδή ποιους σκότωσε πρώτα.

Μέχρι στιγμής, δικηγόρος επίσημα δεν τον έχει αναλάβει, καθώς οι περισσότεροι έχουν αρνηθεί εξαιτίας της αγριότητας του εγκλήματος

Πηγή: https://tvxs.gr/news/ellada/tetrapli-dolofonia-stin-andrabida-boithise-me-na-peso-sta-malaka

Back to top button