Fashion&Beauty

Τελευταίες αγορές πριν το lockdown – Ουρές στα καταστήματα!

Λίγες ώρες πριν το lockdown και η πόλη θυμίζει παραμονή εορτών! Βέβαια κανείς δεν ψωνίζει με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια χαρά εκείνης της εποχής. Όλοι σπεύδουν να προμηθευτούν τα τελευταία πριν το lockdown προϊόντα που ιεραρχούνται κατά αναγκαιότητα για τον κάθε ένα.

Οι περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε είδη για παιδιά, μιας και εκείνες των μικρών ηλικιών θα συνεχίσουν κανονικά τη δραστηριότητά τους στο σχολείο ενώ από την άλλη κλείνουν όσα τους αφορούν. Από είδη ρουχισμού, βιλιοχαρτοπωλεία και πολλά άλλα. Από την άλλη προμηθεύονται όλα όσα θα τους προσφέρουν κάποια χαρά μέσα στη “σχεδόν” καραντίνα, ώστε να περιοριστεί η αίσθηση εγκλεισμού.

Εκτόξευση των πωλήσεων από το πρωί παρατηρήθηκε στα καλλυντικά με πολλά προϊόντα να εξαντλούνται από το μεσημέρι και ακολούθησαν οι απαραίτητες για την καραντίνα και την παραμονή στο σπίτι πιτζάμες, οι φόρμες και τα μπουφάν και τα υπόλοιπα ρούχα…

Οι περισσότεροι κατέβηκαν στην αγορά για να ψωνίσουν στοχευμένα και κατευθύνθηκαν στα κασταστήματα που τους ενδιέφεραν, δίχως να κάνουν βόλτες, ενώ για τους ιδιοκτήτες η μέρα από το πρωί ήταν όπως έλεγαν μια ευχάριστη παρένθεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πολλοί δε καταστηματάρχες για να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους πελάτες αλλά και να αδειάσουν τα καταστήματα από εμπόρευμα, προχώρησαν σε εκπτώσεις και προσφορές!

Μέσα σε όλο αυτό, κομμωτήρια και άλλα κέντρα αισθητικής ήταν επίσης πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών γυναικών και όχι μόνο, σπεύδοντας να κουρευτούν εγκαίρως. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα εν λόγω καταστήματα μένουν ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο.

Back to top button