Mommy Time

Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο από το κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

Το κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Τρικκαίων για 2η χρονιά συμμετείχε στη μεγάλη «γιορτή»  του αθλητισμού, της ισότιμης συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας  που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πόλη των Τρικάλων.

Στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών, τα στελέχη του Κέντρου βρέθηκαν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αφορμή την διεξαγωγή του « 9ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα  Θανάσης Σταμόπουλος», προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες που παρευρέθηκαν εκεί, συμμετέχοντας ή παρακολουθώντας τον αγώνα, για τη λειτουργία του Κέντρου.

Στο  Περίπτερο Πληροφόρησης του Κέντρου, που βρισκόταν εκεί καθ’ όλη  τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπήρχε έντυπο ενημερωτικό υλικό και παρασχέθηκαν πληροφορίες  σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου, τους σκοπούς και τις παρεχόμενες από αυτό δωρεάν υπηρεσίες.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Οργανωτική Επιτροπή του « 9ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα  Θανάσης Σταμόπουλος» για τη θερμή φιλοξενία  και την επίδειξη ιδιαίτερης ευαισθησίας για το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών!

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε πως με τη συνεργασία των τοπικών φορέων τα μηνύματα για την ενάντια σε κάθε μορφής βία και διάκριση σε όλους τους τομείς, ακούγονται πιο δυνατά!!!

 

ginaikes2 ginaikes

ginaikes1

Back to top button