Kidsnews

Συγκινητική στήριξη του μικρου Γιώργου από τον ΠΑΟΚ

Κοντά στον Καλαμπακιώτη μικρό φίλαθλο Γιώργο Μάνη είναι σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ και με ανακοίνωσή της.

Όπως έγραψε το site paokfc.gr o ΠΑΟΚ στέκεται πάντα δίπλα στα παιδιά που του έχουν ανάγκη μέσω του PAOK Action και ο αγώνας με τον Λεβαδειακό  προ ημερών, ήταν αφιερωμένος στον μικρό Γιώργο, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και γνώρισε τους αγαπημένους του παίκτες.

Ο μικρός μας φίλος από τα τρία του χρόνια έπασχε από νεοπλασματική ασθένεια που επηρέασε την κίνησή του και την ομιλία του. Ο Γιώργος δεν το βάζει κάτω και δίνει καθημερινό αγώνα με φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες, αλλά αυτό που κάνει την μεγάλη διαφορά είναι η ψυχολογική στήριξη.

Κι εκεί τον βοηθάει ο ΠΑΟΚ που θα στηρίξει την επιθυμία του Γιώργου ν’ αποκτήσει τον δικό του σκύλο «σωματοφύλακα». Ένα ειδικά εκπαιδευμένο τετράποδο συνοδό που θα φορά ειδικό σαμάρι ισορροπίας, το οποίο θα βοηθά και θα στηρίζει τον Γιώργο στην προσπάθειά του να κινείται και να περπατά με μεγαλύτερη ασφάλεια και παράλληλα θα του κρατά συντροφιά.

Το δεύτερο κομμάτι της ψυχολογικής στήριξης αφορά την παρουσία του Γιώργου δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Γι’ αυτό κι ο εξάχρονος φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Τούμπα – μαζί με τα σκυλιά συνοδούς – φωτογραφήθηκε με τα ινδάλματά του και είδε μέρος της προπόνησης παρά τη συνεχή βροχή.

Μέρος των εσόδων από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό διατέθηκε στην οικονομική στήριξη του Γιώργου και της οικογένειάς του.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Περισσότερα θα δείτε στην σελίδα paokfc.gr

GEORGE1GEORGE2GEORGE3

Back to top button