Kidsnews

Στα “θρανία” οι Τρικαλινοί δάσκαλοι

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων με την επωνυμία « Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης » σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Α’ /θμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης – ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών (όλων των ειδικοτήτων) σε πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα την Ψυχική Υγεία και Δεξιότητες Ζωής.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται με στόχο την υποστήριξη των Δασκάλων στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την δημιουργία ενός «υγιούς» σχολείου, που συμβάλλει στην προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας των παιδιών.
Το περιεχόμενο του σεμιναρίου προέρχεται από το εκπαιδευτικό υλικό «Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού στοχεύοντας στην προαγωγή της προστασίας των παιδιών μέσα από την καλλιέργεια ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 9 ωρών και αριθμό συμμετεχόντων 12-18 άτομα και θα πραγματοποιηθεί στις εξής ημερομηνίες : Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου & Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, και ώρες 17:00μ.μ-20:00μ.μ.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κέντρο Πρόληψης, τηλ. 2431 0 75555 . Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους επιθυμούν να εφαρμόσουν το εκπαιδευτικό υλικό «Δεξιότητες για παιδιά του Δημοτικού» με τους μαθητές τους μέσα στις σχολικές τους τάξεις.

Back to top button