Kidsnews

ΣΙΝΕΑΚ: Τα μυαλά που Κουβαλάς

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή την Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, την μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων
«Τα μυαλά που Κουβαλάς».

τα μυαλα που κουβαλας_Αφισα1
Οι προβολές έχουν ως εξής:
12.15 μεσημέρι (κανονική προβολή) για τους κατόχους ετήσιας κάρτας, και για τους υπόλοιπους 4 €.
17.30 απόγευμα 3D προβολή 5 €.

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης
Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.
Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.
Κριτική:
Τα πέντε βασικά συναισθήματα (Χαρά, Λύπη, Αηδία, Φόβος, Θυμός) που φωλιάζουν στο κεφάλι της 11χρονης Ράιλι στήνουν μια συναρπαστική περιπέτεια γύρω από το ποιο απ’ όλα θα καθορίσει τη ζωή της. Σε ακόμα ένα άκρως απολαυστικό ρεσιτάλ ευρηματικότητας, η Pixar χαρίζει ανθρώπινα χαρακτηριστικά στα συναισθήματά μας

Back to top button