Kidsnews

Πιθανή η εγκληματική ενέργεια λένε οι συγγενείς της 16χρονης-Ζητούν να ερευνηθεί ο ρόλος 27χρονου

Ενώ οι πληροφορίες που διαρρέουν κάνουν λόγο για αυτοκτονία, οι συγγενείς μιλώντας on camera στην ΕΡΤ όπως και σε άλλα ΜΜΕ, μιλούν για εγκληματική ενέργεια λέγοντας ότι η 16χρονη, θα συναντιόταν το μοιραίο βράδυ με 27χρονο με τον οποίο φέρεται με βάση τους συγγενείς, ότι επικοινωνούσαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Μάλιστα, θα συναντιόταν σύμφωνα με τη δίδυμη αδερφή του παιδιού, για πρώτη φορά. Γεγονός που όπως είναι ανεμενόμενο, δημιουργεί ερωτηματικά.

Να σημειωθεί ότι θα αναθέσουν σε δικό τους πραγματογνώμονα την εξέταση της υπόθεσης ώστε να ριχτεί απόλυτο φως στην και να γίνει γνωστή η αλήθεια, όπως τόνισαν. Τις ανησυχίες τους αλλά και το ιστορικό της υπόθεσης τα έχουν κάνει μέσα από τις διαδικασίες γνωστά στις αρχές ζητώντας να διερευνηθούν όλα τα πιθανά σενάρια αλλά και να ριχτεί φως στο ρόλο του πάνω από 10 χρόνια μεγαλύτερού της που φέρεται να επικοινωνούσε και να γνώριζε μέσω των social media.

Από την άλλη, θεωρούν αδύναμο το σενάριο η 16χρονη να κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μία οικοδομική σκαλωσιά αρκετών μέτρων και να διασχίσει ένα ελάχιστο διάζωμα που έχει απομείνει στην οροφή της υπό κατασκευής εκκλησίας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει στέγη όπως λαθασμένα γράφεται σε πολλά ειδησεογραφκά site.

Στο πλευρό των συγγενών βρίσκεται και ο προεδρος της Αλβανικής κοινότητας στα Τρίκαλα ο οποίος μάλιστα έχει ενημερώσει την πρεσβεία της Αλβανίας για την υπόθεση.

Σε ότι αφορά το ιστορικό και με βάση τις μαρτυρίες των συγγενών, η κοπέλα ενημέρωσε την αδερφή της ότι θα έβρισκε το εν λόγω άτομο – που φέρεται να είναι ένστολος ο οποίος δεν κατοικεί στην περιοχή- κοντά στις δύο λέγοντάς της πως θα λείψει μόνο μια ώρα. Όταν η απουσία της έγινε αντιληπτή από το μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας, ζητήθηκε από την αδερφή της να καλέσει τη 16χρονη για να επιστρέψει σπίτι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν κάποια στιγμή της είπε ότι την αγαπάει… ενώ λίγο αργότερα είπε ότι θα πήγαινε από τη δουλειά της μητέρας της που προσέχει ηλικιωμένο άτομο. Δεν πήγε ποτέ. Οι συγγενείς άρχισαν να την αναζητούν, ενημέρωσαν την αστυνομία και το πρωί γράφτηκε το τραγικό τέλος της υπόθεσης.

Σημαντικό μέρος των απαντήσεων θα δοθούν αύριο το πρωί με το πόρισμα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Συγκλονισμένοι γείτονες της οικογένειας που γνωρίζουν τον αγώνα των γονιών για την επιβίωση, αλλά και αναγνωρίζουν στα παιδιά της οικογένειας την ευγένεια και την καλοσύνη που τα διακρίνει,βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων που τόσο αναπάντεχα έχασαν το αγγελούδι τους.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

https://www.ert.gr/frontpage/ola-ta-endechomena-anoikta-gia-to-thanato-tis-16chronis-sta-trikala-video/

 

 

 

 

Back to top button