KidsnewsMommy Time

Ο νέος τρόπος γυμναστικής μέσα από χορό τώρα στον ΧΟΤ

Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων προτείνει φέτος τον πιο σύγχρονο τρόπο γυμναστικής βασισμένο στον χορό, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες !

Το Barre a Terre , που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην πόλη μας, αν και  είναι εμπνευσμένο από την ανάγκη των χορευτών του κλασικού χορού για ενισχυμένη εκγύμναση και αποκατάσταση τραυματισμών , κατέληξε να αποτελεί αγαπημένο τρόπο γυμναστικής για το ευρύ κοινό με πολλαπλά οφέλη στο σώμα και την ψυχολογία.

Πρόκειται για αρμονικές κινήσεις στο έδαφος υπό την μελωδία κλασικής μουσικής που ενίοτε γίνονται χορογραφημένα και αποσκοπούν στην ενδυνάμωση των ποδιών και του κορμού , στη βελτίωση της στάσης του σώματος, στην ευλυγισία και στην αποκατάσταση τραυματισμών των μυών.

Το Barre a Terre καταφέρνει να «ξεκλειδώσει» τις αρθρώσεις , να πετύχει συντονισμό της κίνησης και σύσφιξη του σώματος, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες και σε όσους θέλουν να αφιερώσουν λίγες ώρες ευεξίας !

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας την Παρασκευή 23/9/16 στις 11 π.μ., διδάσκει η Ραφαέλα Μάνου.

Ενημερωθείτε για τα πρωινά και απογευματινά τμήματα ,καθώς και για το πακέτο γνωριμίας στη σχολή του ΧΟΤ, Ιπποκράτους 10 , τηλ.24315 50893

 

 

Back to top button