Kidsnews

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και το wheeling2Help επιστρέφουν στα Τρίκαλα

Τρία καλά ξωτικά έρχονται την προσεχή Πέμπτη 26 Νοεμβρίου για να μαγέψουν το Μύλο των Ξωτικών Τρικάλων. Ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και το ταξίδι. Θα συνοδεύουν τον “Άγιο Βασίλη” της αλληλεγγύης, Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη, ο οποίος όχι με έλκηθρο αλλά με ποδήλατο, επιστρέφει στην πόλη για να ξετυλίξει το σάκο του και να μοιράσει χαμόγελα και ελπίδα. Μια ελπίδα πως η σκοτεινιά των ημερών υποχωρεί.

 

elpidoforos
Πριν από 40 μέρες που ξαπόστασε για λίγο στην πόλη, τα Τρίκαλα τον αγκάλιασαν και τον ξεπροβόδισαν με δεκάδες φαναράκια που γέμισαν τον τρικαλινό ουρανό.
Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης με παντιέρα ένα όνειρο τρελό και διόλου απατηλό, αφού διένυσε σε 35 μέρες οκτώ χώρες και κατάπιε 2.500 χιλιόμετρα μαζεύοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ”, την ερχόμενη Πέμπτη θα φέρει πίσω τη φλόγα από αυτά τα φαναράκια για να ζεστάνει και πάλι τις καρδιές μας.
Ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους…Ο Έλπις και η ομάδα του θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία αυτού του μοναδικού ταξιδιού και να ευχαριστήσουν από καρδιάς όσους έβαλαν το λιθαράκι τους. Ο Αντώνης Σωτηρόπουλος έγινε ο καθρέφτης αυτού του ταξιδιού δημιουργώντας ένα μαγικό βίντεο 25 λεπτών. Στον καθρέφτη αυτόν όσοι συμμετείχαν θα δουν τι σημαίνει αυτό που έκαναν κι όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν θα φανταστούν τους εαυτούς τους παρόντες στο επόμενο Wheeling2help. Έλα κι εσύ στις 18.00 το απόγευμα στο Μύλο των Ξωτικών να κάνουμε πεταλ στη χώρα των ονείρων μας και να μην ξυπνήσουμε ποτέ.

Back to top button