Kidsnews

Οι τετράποδοι φίλοι μας περιμένουν στο σωματείο “Άρτεμις”!!!

Τέσσερεις υπέροχες χνουδωτές σκυλομπαλίτσες ( 3 κοριτσάκια και 1 αγοράκι ) ψάχνουν μια μόνιμη οικογένεια!
Είναι μόλις 1.5 μηνών και θα μείνουν μικρά σε μέγεθος.

Όλα τα σκυλάκια δίνονται όπως ορίζει ο Ν. 4039/12 με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, microchip και στείρωση!

Δώστε ένα σπιτάκι σε αυτά τα αξιολάτρευτα ζωάκια υιοθετώντας τα ή προωθώντας τις φωτογραφίες τους!

Αίτηση υιοθεσίας:
www.artemis-taas.org/adoptions/adoption-application/

Επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης:
Κωστής: 6949429743
Βασιλική: 6971637117

Η δράση του Σωματείου

Μέσα στους (4) πρώτους μήνες του 2016 το σωματείο μας περιέθαλψε (64) σκύλους από όλα τα σημεία του Νομού. Στειρώθηκαν οι (10) από αυτούς (3 με την βοήθεια του Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος») και μεγάλωσε ορδές κουταβιών (39 για την ακρίβεια).

Έδωσε για υιοθεσία (26) (5 απ τους οποίους με την βοήθεια τους Φιλοζωικού Σωμ. StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα) και προσπαθεί μαζί με ζώα που περιέθαλπε από το 2015 να βρει υιοθεσία σε (47) φιλοξενούμενους σκύλους απ τους οποίους (20) κουτάβια και νεαρά και (13) μαζεμένους είτε από αυτοκινητιστικά ατυχήματα είτε λόγω κάποια ασθένειας ή κατάσχεσης λόγω κακοποίησης.

Περιέθαλψε περι τις (30) γάτες καθώς επίσης στείρωσε σε εθελοντικό πρόγραμμα (26) και ψάχνει σπίτι για πολλές ακόμα.
Συμμετείχε σε καταγγελίες για δηλητηρίαση ζώων ή άλλου είδους κακοποίησης… Επίσης διοργάνωσε εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στην υιοθεσία και στην προστασία των αδέσποτων ζώων…

Το σωματείο μας τα έκανε όλα αυτά με την εθελοντική προσφορά πολλών ατόμων, είτε σε χρόνο, είτε σε χρήματα, είτε σε είδη (τροφές, αξεσουάρ κ.α.)
Οι εθελοντές είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την σωστή λειτουργία ενός σωματείου και για αυτό σας ευχαριστούμε όλους που σταθήκατε αρωγοί στο έργο μας!
Από μια μετάφραση, μέχρι μια μεταφορά, από μια φιλοξενία ή μια δωρεά κ.α.!

 

Back to top button