Kidsnews

Νέο ξεκίνημα για τη Φλόγα στα Τρίκαλα | Καινούργια γραφεία στην οδό Ελευθ. Βενιζέλου

Μια νέα χρονιά ξεκινά για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Φλόγα». Μια νέα χρονιά με αγάπη και στήριξη των παιδιών και με εθελοντική προσφορά.
Πλέον, η προσπάθεια γίνεται από τα νέα γραφεία του Συλλόγου “Φλόγα” στα Τρίκαλα που βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου 21. Ένας ζεστός χώρος που θα φιλοξενεί δράσεις αλλά και προϊόντα που διατίθενται για την στήριξη του συλλόγου.
Στόχος είναι η με κάθε τρόπο βοήθεια και προσφορά προς την Φλόγα. Για όσα έχει πετύχει ο Σύλλογος μέχρι σήμερα στα Τρίκαλα, προσπάθησαν πολλοί άνθρωποι και πολλοί φορείς. Όπως αναφέρει και η κα Λίτσα Γκρόπα από τη Φλόγα, «Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά τους εθελοντές που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την προσπάθειά μας. Τον κόσμο, που αγκαλιάζει κάθε μας βήμα. Αλλά και τις τοπικές αρχές, που από την πλευρά τους υποστηρίζουν το έργο μας στα Τρίκαλα».
Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστέκονται στις οικογένειες και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Στα Τρίκαλα η δράση του συλλόγου, πλαισιώθηκε από δεκάδες ανθρώπους, που αγκάλιασαν το έργο του, αλλά και το στόχο που δεν είναι άλλος από τη στήριξη των οικογενειών και των παιδιών που χτυπήθηκαν από τον «κεραυνό» όπως συνηθίζεται να περιγράφεται. Όλα αυτά ξεκίνησαν στην πόλη μας πριν μια δεκαετία περίπου και σήμερα, ακόμη και μέσα στην κρίση, η ΦΛΟΓΑ είναι ένα συλλογικό πρόσωπο, με σπουδαία δράση.

*φώτο: Κατά την εικαστική διακόσμηση της πρόσοψης των νέων γραφείων από τη Φανή Καραγγέλη

Back to top button