Σχολές γονέων

«Νέος Μπαμπάς» μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους για τα Χριστούγεννα από την Disney

Η Disney κυκλοφόρησε τη μαγική, νέα, εορταστική ταινία μικρού μήκους για να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η συγκινητική ταινία με τίτλο «Νέος Μπαμπάς» είναι μια ιστορία κινουμένων σχεδίων διάρκειας τριών λεπτών, για την οικογενειακή θαλπωρή και τη δύναμη της αφήγησης.

Η περσινή ταινία με τίτλο «Λόλα», εστίαζε στις εορταστικές παραδόσεις που περνούν από γενιά σε γενιά. Η νέα, ταινία μικρού μήκους έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, σε τηλεοπτικό και digital περιβάλλον. Όπως και στα κανάλια της Disney σε 45 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ασία.

Η συγκινητική ταινία αποτελεί μέρος της εορταστικής καμπάνιας της Disney με τίτλο «Από Την Οικογένειά Μας Στη Δική Σας» για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish®.

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney έγινε για το 2020.

Η φετινή είναι η συνέχεια εκείνης της ταινίας. Εστιάζει στην ενήλικη πλέον Νικόλ, την εγγονή της «Λόλα» και στα δύο της παιδιά, Μαξ και Έλλα. Η φετινή ταινία μικρού μήκους εστιάζει στην μετακόμιση του Μάικ στο σπίτι τους, ως ο νέος θετός πατέρας της οικογένειας.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο ιστοριών – ένα πολύτιμο βιβλίο που έχει ο Μαξ, από τον πατέρα του. Το βιβλίο αναδεικνύει τη δύναμη της αφήγησης και πώς αυτή μπορεί να χτίσει οικογενειακούς δεσμούς. Καθώς και τη μαγεία που δημιουργεί η ανάγνωση μαζί, εξάπτοντας τη φαντασία. Έτσι θα δούμε την οικογένεια να κάνει ένα συγκινητικό ταξίδι καθώς συνδυάζουν εορταστικές παραδόσεις, ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο δύο φορές βραβευμένος με βραβείο Grammy, Gregory Porter, ερμηνεύει μια συγκινητική απόδοση του πρωτότυπου κομματιού «Love Runs Deeper» που γράφτηκε για τη διαφήμιση.

Στην Ελλάδα η απόδοση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε από τον αγαπημένο καλλιτέχνη Ησαΐα Ματιάμπα, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Μιλάει η Αγάπη» και μετέφερε μελωδικά όλα τα συναισθήματα, τη μαγεία και την αγάπη που κατακλύζουν την ταινία.

Το τραγούδι «Love Runs Deeper» είναι διαθέσιμο για λήψη από τις 3 Νοεμβρίου 2021. Για κάθε λήψη έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το 100% των εσόδων θα διατεθεί στο Make-A-Wish® International. Για να συμβάλει στην εκπλήρωση επιθυμιών που θα αλλάξουν τη ζωή παιδιών που υποστηρίζει.

Η περιγραφή της Disney Greece για τη συγκινητική ταινία είναι η εξής:

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Disney για το 2021 με τίτλο «Νέος Μπαμπάς». Μερικοί από τους πιο αγαπημένους σας χαρακτήρες της Disney μοιράζονται τη μαγεία. Και βοηθούν μια οικογένεια να δημιουργήσει τις πιο γλυκές αναμνήσεις από την αρχή ✨

Back to top button