Schoolicantera

Μαθήματα σε παιδιά ανέργων

Για ακόμη μια χρονιά η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ με τα εργατικά σωματεία του νομού μας, των Ιδιωτικών Υπαλλήλων – των Λογιστών – των Συνταξιούχων ΙΚΑ – του Συνδικάτου Οικοδόμων  που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, σχεδιάζουν να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων (Γυμνασίου – Λυκείου). Τα μαθήματα έχουν ενισχυτικό ρόλο και παραδίδονται από τους Εκπαιδευτικούς που συνμπορεύονται με τις δυνάμεις τουΠΑΜΕ. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση “Η δυνατότητα εγγραφής δίνεται έως την Παρασκευή 8 Οκτώβρη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, στα γραφεία των σωματείων που είναι στο Ε.Κ.Τρικάλων ( 1ος & 2ος όροφος).
Τα μαθήματα που θα γίνονται θα είναι όλα τα Φιλολογικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία, με προτεραιότητα τους μαθητές του Λυκείου και στη συνέχεια του Γυμνασίου.
Για την εγγραφή των παιδιών, από τους ανέργους γονείς πρέπει να προσκομίζονται:
α) Αντίγραφο κάρτα ανεργίας των γονιών.
β) Αντίγραφο του εκκαθαριστικού της εφορίας 2015.
Για τα παιδιά των μελών των σωματείων, για περεταίρω ενημέρωση, οι γονείς να απευθύνονται στα Δ.Σ. των Σωματείων τους.
Για την καλύτερη οργάνωση των μαθημάτων, καλούμε όλους τους γονείς και τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα, να συμμετέχουν σε σύσκεψη την Κυριακή 11 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στο ισόγειο του κτιρίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα Μαθήματα φέτος, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων και Πλούτωνος γωνία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974127267 και 6932560060

Back to top button