Kidsnews

Μαθήματα ελληνικής και αγγλικής στους πρόσφυγες του Ατλάντικ

Την Τετάρτη στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» θα συναντηθεί η ομάδα εκπαιδευτικών, που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα μαθήματα αγγλικών και ελληνικών στους πρόσφυγες. Στην συνάντηση καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Να σημειωθεί ότι ομάδα εκπαιδευτικών των Τρικάλων σχεδιάζει να παραδώσει μαθήματα ελληνικής και αγγλικής γλώσσας στους πρόσφυγες, που φιλοξενούνται στον καταυλισμό του Ατλάντικ.

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%82

Στο σχετικό κάλεσμα οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν τα εξής: «Είμαστε μια ομάδα εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τελειοφοίτων φοιτητών που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών και αγγλικών σε ενήλικες και εφήβους πρόσφυγες, προκείμενου να διευκολύνει την ένταξη τους στην τοπική κοινωνία.
Καλούμε όσους / όσες εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, να βρεθούμε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 5.μ.μ. στο “Μανδραγόρα,  Στρατηγού . Σαράφη 12 για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τα μαθήματα στη δομή φιλοξενίας του πρώην σούπερ μάρκετ “Ατλάντικ”.»

Back to top button