Kidsnews

Μαζεύουμε καπάκια για να αγοράσουμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τον 11χρονο Βασίλη από τα Τρίκαλα

Πριν λίγο καιρό με τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ» κατάφερε να δώσει 2 καρότσια σε δύο παιδιά από την Πτολεμαΐδα και νάρθηκες για τον μικρό Εφραίμ από τα Τρίκαλα. Αυτή τη φορά τα μέλη του Συλλόγου μας καλούν να βοηθήσουμε να αποκτήσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο ο 11χρονος Βασίλης. Η ιστορία του συγκινεί. Το παιδί μένει στην Καλαμπάκα, έχει μεγάλο βαθμό αναπηρίας (πάσχει από μυϊκή δυστροφία). Ζει με τη μητέρα του και η οικογένειά του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ΑΡΩΓΗ κάνει έκκληση βοήθειας. Για άλλη μία φορά στόχος είναι με τα πλαστικά καπάκια και μπουκάλια που θα συγκεντρωθούν να αγοραστεί ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για αυτό το πανέξυπνο παιδί.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στέλνει τα καπάκια με την ένδειξη «Καπάκια για το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ»  με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων το οποίο συμμετέχει και βοηθάει αφιλοκερδώς στην όλη προσπάθεια.

Επίσης, τα μέλη του ΔΣ της ΑΡΩΓΗΣ απευθύνουν έκκληση προς όποιον μπορεί να βοηθήσει εθελοντικά στην περισυλλογή των καπακιών. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη από κάποιον που θα διαθέσει ένα αγροτικό αυτοκίνητο για αυτό το σκοπό.

Όσοι έχουν συγκεντρώσει καπάκια μπορούν να τα φέρνουν στα γραφεία του Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» στην πλατεία του ΟΤΕ. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Συλλόγου στο τηλ. 2431022605, ή στα κινητά 6983151903 (Ελένη Καϊμά), 6987579978 (Φάνης Καρατζούνης).

Back to top button