Kidsnews

Καλή χρονιά από τα ξωτικά και τους πειρατές! Με Υγεία, Αγάπη, Χαρά, και κάθε Ευτυχία!

Την έλευση του 2017 οι ένοικοι του Μύλου των Ξωτικών τη γιόρτασαν με φαγοπότι, αλλά και με πολλή, αφού ήταν ολημερίς στο πόδι για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες!
Και ξενάγηση και παιχνίδια και εκδηλώσεις, και μουσική και χορός και ξιφασκία….. ατέλειωτη γιορτή και το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς!
Αυτή τη φορά, οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας είχαν «ταυτότητα» οικογενειακή.
Φαίνεται πως το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς καθιερώνεται ως οικογενειακό για τον Μύλο των Ξωτικών. Τα δεκάδες χιλιάδες οχήματα μετέφεραν πλήθος οικογενειών, στο θεματικό πάρκο που απέσπασε το 2016 βραβείο καλύτερου οικογενειακού προορισμού!
Γι’ αυτό και τα πάμπολλα παιδιά που κατέκλυσαν τον Μύλο, αλλά και τα Τρίκαλα, δίνοντας τον τόνο αισιοδοξίας για το νέο έτος.

Ένα άλλο στοιχείο αυτού του τριημέρου, η αγάπη των Θεσσαλών. Από τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τον Βόλο, τα Φάρσαλα, την Ελασσόνα, το Μουζάκι, το Βελεστίνο, χωριά των τριών νομών, η Θεσσαλία είχε την τιμητική της.
Όπως κάθε χρόνο εξάλλου, οι σταθεροί «κάτοικοι» της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων ανταποδίδουν την αγάπη που τους δίνουν τα ξωτικά.
Και πλέον, όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο τετραήμερο, το τελευταίο των ξωτικών, που από τις 5 Ιανουαρίου, με πλήθος εκδηλώσεων, με την τελετή λήξης, με γιορτινή ατμόσφαιρα, θα καταπλήξουν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.
Καλή χρονιά!

 

 

Back to top button