Kidsnews

«Ζωντανή Φάτνη»-Κατανυκτικές στιγμές στη Φαρκαδόνα

Η αναπαρασταση της Θείας Γέννησης ζωντάνεψε με ένα μοναδικό τρόπο μπροστά στα μάτια τόσο των δημοτών, όσο και των επισκεπτών και η κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας γέμισε από χρώματα, φαντασία, αλλά κυρίως από ονειρεμένες εικόνες.

Συγκεκριμένα άνοιξε η αυλαία για την «Ζωντανή Φάτνη» που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Φαρκαδόνας με σκοπό να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο κλίμα.

«Φέτος, τα Χριστούγεννα στο δήμο Φαρκαδόνας είναι διαφορετικά και υποσχόμαστε να μην χαλάσει η μαγεία των γιορτών. Η πόλη στολίστηκε, μεταμορφώθηκε και περιμένει τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή» ανέφερε στην ομιλία του ο δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Όπως τόνισε ο ίδιος «στόχος μας είναι η πλατεία της Φαρκαδόνας να αποτελέσει τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού της πόλης, να κυριαρχήσει μια εντυπωσιακή ζεστή εορταστική εικόνα και να μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους».

Σε όλη την διάρκεια του μήνα στην Φαρκαδόνα έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο καθημερινά θα πλαισιώνουν τοπικοί πολιτιστικοί Σύλλογοι αλλά και μουσικά σχήματα.

Back to top button