Kidsnews

Εργαστήρια οικογενειακού εθελοντισμού στο Χαμόγελο του Παιδιού-Δηλώστε συμμετοχή

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν οι οικογένειες (ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους άνω των 7 ετών), που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από το χρόνο τους και να δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές, συνδυάζοντας διάφορα υλικά και χρώματα. Όλα τα είδη, τα οποία κατασκευάζονται στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του οργανισμού από εργαζόμενους κι εθελοντές, διατίθενται τόσο στα μπαζάρ που πραγματοποιούνται πανελλαδικά, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του “Χαμόγελου” για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεών του.

Για μία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 18 Φεβρουαρίου, τα «Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια» στη Λάρισα για τη Θεσσαλία περιμένουν τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου 2017. Η κάθε υποψήφια οικογένεια μπορεί να δηλώσει μια βάρδια.

Back to top button