Fashion&Beauty

Εκκεντρικά wedding trends για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν!

Αν το 2017 δεν είναι για εσένα μια συνηθισμένη χρονιά, αλλά «η χρονιά» που θα ντυθείς νυφούλα τότε σίγουρα πρέπει να ενημερωθείς για τα πιο hot και ταυτόχρονα παράδοξα wedding trends που κυκλοφορούν εκεί έξω. Γιατί η «πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου» πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστή, όσο και εσύ! Βρήκαμε για εσένα τις 6 πιο περίεργες τάσεις γύρω από το θέμα «Γάμος» για φέτος και στις παρουσιάζουμε παρακάτω! Η ώρα η καλή!

Tα μαύρα νυφικά

Black Black
Πως ήταν το φόρεμα που φορούσε η Μαντώ όταν μας είχε εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον… ε κάπως έτσι θα είναι τα fashion forward νυφικά φέτος. Λίγο goth, λίγο ονειρικά, λίγο λιγότερο «αθώα»…

Τα στοιχεία παραμυθιού

Touch Whimsy

Μοβ καπνοί, μονόκεροι, νεράϊδες και άλλα πλάσματα των παραμυθιών που αρμόζουν σε παιδικές βαπτίσεις, φέτος θα τα δούμε και σε γάμους. Και ας είμαστε ειλικρινείς… για όλες εμάς που έχουμε μεγαλώσει με τα βιβλία του Χάρι Πότερ αυτό είναι το αγαπημένο μας wedding trend!

Το fast food

Fast Food

Το να σερβίρεις μενού από τα McDonald’s στον γάμο σου δεν είναι μόνο μία άκρως νεανική και οικονομική λύση, αλλά και ό,τι πιο κοντά στην urban αισθητική μπορούμε να σκεφτούμε γύρω από το θέμα «γάμος». Φυσικά και αυτό το μενού αρμόζει μόνο σε τρελά after wedding parties και όχι σε επίσημες δεξιώσεις.

H hippie αισθητική

Hippie Revival

Βoho νυφικά, πλεξούδες, beach parties και φωτογραφήσεις που θα μπορούσαν να έχουν γίνει σε ένα τροχόσπιτο κάπου αραγμένο στο Route 66. Αν φλερτάρεις στυλιστικά με τα 70s και τα Παιδιά των Λουλουδιών, το 2017 πρέπει να ντυθείς νυφούλα! Τέλος!

Oι εκπλήξεις που διασκεδάζουν τους καλεσμένους

Crowd Pleasing Surprises

Ένα ομαδικό παιχνίδι χαμένου θησαυρού που θα παίξετε όλοι μαζί, προσωπικά δωράκια να τους περιμένουν πάνω στις καρέκλες. Οι εκπλήξεις σίγουρα είναι ωραίες όταν αφορούν το ζευγάρι, αλλά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές όταν έχουν να κάνουν με τους καλεσμένους τους.

Το ροζ χρώμα

Millennial Pink

Εντάξει το ροζ χρώμα το ξέρουμε, δεν είναι η έκπληξη που περιμένεις να δεις στην διακόσμηση ενός γάμου. Το αντίθετο. Είναι τόσο τετριμμένο που πιστέψαμε πως είχαμε ξεμπερδέψει μαζί του. Το 2017 όμως έχει αντίθετη άποψη και θέλει να μας γυρίσει πίσω σε μία retro deco εποχή όπου όλα ήταν ρομαντικά, πολύ κοριτσίστικα και υπερβολικά ροζ!

Back to top button