Kidsnews

Εαρινή δράση των πρόσκοπων του 2ου συστήματος Τρικάλων – Δήμος Τρικκαίων

Ακόμη μία δυναμική υπαίθρια δράση πραγματοποίησαν οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Τρικάλων, το διήμερο 09 και 10 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Προδρόμου, στα πλαίσια εφαρμογής του ετήσιου Προσκοπικού προγράμματος δραστηριοτήτων.
<!––>

Με τη δράση τους αυτή οι Πρόσκοποι, υποδέχτηκαν την άνοιξη στο ειδυλλιακό περιβάλλον στις ρίζες του Κόζιακα , στα  χωριά του Προδρόμου και του Γοργογυρίου.

Ο χώρος φιλοξενίας του  Μοναστηρίου, της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, προσέφερε ζεστασιά και ασφάλεια για την νυχτερινή τους διαβίωση και το όλο περιβάλλον συνετέλεσε στο να ζήσουν τα νεαρά παιδιά μια καταπληκτική εμπειρία διαβίωσης στη φύση.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους  οι Πρόσκοποι εκτός των άλλων παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία το πρωί της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια  πραγματοποιώντας πορεία είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στο όμορφο μονοπάτι του Κεφαλοπόταμου στο χωριό Γοργογύρι.

Με την ευκαιρία, της εαρινής δράσης των προσκόπων, το 2ο Σύστημα Τρικάλων, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών , και ιδιαίτερα  τον εφημέριο Νικόλαο Αργυρίου, ο οποίος προσέφερε πολύτιμη φιλοξενία στους νεαρούς πρόσκοπους και βαθμοφόρους στο  Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου,  καθώς επίσης και τον κο Γεώργιο Γεωργούλα για την αμέριστη βοήθειά του.

2ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων

Back to top button