Schoolicantera

Διάκριση για μαθητές στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να φέρουν στην κορυφή το σχολείο τους. Το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων έλαβε Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2014-2015. Ο τίτλος του προγράμματος ήταν “Festivals and Traditions of our Countries” (Εορτασμοί και Παραδόσεις των Χωρών μας).
Πρόκειται για ένα συνεργατικό πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα μεταξύ του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, του Liceo Statale “Regina Elena” της Ιταλίας και του “Gymnasium Lappersdorf” της Γερμανίας. Στα πλαίσια του προγράμματος δημιουργήθηκε από κοινού ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τις εργασίες των μαθητών και των τριών σχολείων.
Υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος ήταν η κ. Αβλουλά Μαρία (ΠΕ06 – Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας).
Συμμετείχαν οι μαθητές της Γ’ τάξης:
Αθανασίου Ειρηνίκη, Αλεξίου Βασίλειος, Αλμπάνη Μαρίνα, Αναστασόπουλος Δημήτριος, Γεωργούλα Βασιλική, Γκορόγια Βασιλική, Καραμίντζιου Βασιλική, Καρτσιούκα Μαρία, Κόσυβας Γρηγόρης, Κουσταρέλου Χριστίνα, Κυριάκου Αικατερίνη, Λέσι Στεφανία, Λιούλου Μαρία, Ντόμα Μάριος, Παπαποστόλου Ιωάννα, Τσόλα Ευρυδίκη.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρει την κα Αβδουλά και τους μαθητές και μαθήτριες της ομάδας της για την επιτυχία τους και εύχεται περαιτέρω διακρίσεις και καλή συνέχεια στην υλοποίηση νέων προγραμμάτων.
Το ηλεκτρονικό βιβλίο καθώς και όλο το συναφές υλικό βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων: http://9gym-trikal.tri.sch.gr

Back to top button