Kidsnews

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ και ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝΑ ΜΑΡΓΩΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΣ!!!

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις καλωσορίζει την ταλαντούχα ηθοποιό και υπεύθυνη των τμημάτων του Δημιουργικού Χορού & του Θεατρικού Εργαστηρίου Λίνα Μαργώνη, που υπόσχεται να ταξιδέψει τους μικρούς μας φίλους σε μαγικούς χορευτικούς… αλλά και θεατρικούς κόσμους…!

Ας γνωρίσουμε λοιπόν την Λίνα

Η Λίνα γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο με κάθε τρόπο, θεωρητικά και πρακτικά. Έτσι, τελείωσε Θεατρολογία και Δραματική Σχολή Βεάκη, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος τον κόσμο του θεάτρου αλλά και τον κόσμο γύρω της. Τα παιδιά, τα θεατρο-παιδαγωγικά προγράμματα και η εμψύχωση ομάδων, είναι το μέσο για να ομορφύνει ο κόσμος. Αγαπημένη της φράση: «Πάμε να κάνουμε ότι θέλουμε!». Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως: στην Παιδική Διαδραστική Παράσταση “Και οι τοίχοι έχουν αφτιά” σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπάστα, “Γυάλινος Κόσμος” σε σκηνοθεσία Βασίλη Νανάκη. Επίσης, είναι δασκάλα θεατρικής αγωγής σε δημοτικό σχολείο, ανιματέρ σε παιδικές εκδηλώσεις ως Λίνα Καραμελίνα και έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις βιβλίων. Στο παρελθόν είχε προσωπική συμμετοχή στη διοργάνωση και διαχείριση του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου και συμμετείχε στη διοργάνωση και διαχείριση σεμιναρίων τέχνης στο Μικρό Πολυτεχνείο.

 

«Το θέατρο είναι παιχνίδι. Παίζω με τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα! Παίζω με το σώμα μου, παίζω με τη φωνή μου, παίζω με τα μάτια μου, με το χώρο, με τους άλλους. Εξερευνώ και δοκιμάζω, όσο αντέχω και όσο θέλω. Στόχος μας είναι, μέσα από ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, να ταξιδέψουμε με όχημα τα δικά μας εκφραστικά μέσα και ανάγκες και… ποιος ξέρει μπορεί και να φτάσουμε σε μια ολοκαίνουργια χώρα, που ίσως μπορέσουμε και να σας την παρουσιάσουμε!»

Καλή αντάμωση.

Λίνα

 

Φέτος, η Ακαδημία εγκαινιάζει ένα νέο τμήμα. Το Θεατρικό Εργαστήρι της Τέρψις είναι γεγονός και σας περιμένει για μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία με στόχο τη διασκέδαση και την  δημιουργική ευαισθητοποίηση των παιδιών στο χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου.

Γιατί είναι καλό να ενταχθεί ένα παιδί σε ένα θεατρικό εργαστήρι; Για πολλούς λόγους:

  • Για να γνωρίσει τον εαυτό του πρώτα απ’ όλα.
  • Για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
  • Για να αποκτήσει γνώσεις.
  • Να μάθει να πειθαρχεί.
  • Να μάθει να δουλεύει συλλογικά.
  • Να κοινωνικοποιηθεί.

Έχει αποδειχθεί ότι το θέατρο συμβάλλει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε παιδιού.

 

Ευχόμαστε στην Λίνα καλή και δημιουργική χρονιά και περιμένουμε με ανυπομονησία τα φανταστικά ταξίδια που θα μας χαρίσει!!!

 

Ετοιμαστείτε για ακόμη μία μοναδική  χρονιά με πολύ χορό και εκπλήξεις!

 

Εγγραφές καθημερινά

Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-13:00 & 18:00-21:00

 

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19, Τρίκαλα

Τηλέφωνα επικοινωνίας 24310 – 74622 & 6934058832 & 6975891807 & 6989850536

Back to top button