KidsnewsPlayroom

Γενέθλια στην ύπαιθρο – Ποιός είναι ο καλύτερος χώρος στα Τρίκαλα;

Τα γενέθλια των παιδιών μας είναι σαφώς η πιο σημαντική μέρα του χρόνου. Από την Άνοιξη μέχρι και τις αρχές Φθινοπώρου, μπορούμε να τα γιορτάσουμε με ένα μοναδικό τρόπο, διοργανώνοντας τη γιορτούλα για συγγενείς και φίλους σε κάποιο εξωτερικό χώρο! Στα θετικά είναι ότι το παιδί και οι φίλοι του μπορούν να τρέξουν και να παίξουν σε επαφή με τη φύση, να ζήσουν κάτι διαφορετικό ενώ “προφυλάσσουμε” το σπίτι από συμάζεμα πριν και κυρίως μετά το πάρτι. Στα αρνητικά είναι μια παραπάνω προετοιμασία αν θέλουμε κιόλας την ανάλογη διακόσμηση. Προσοχή βέβαια, σε κάθε περίπτωση ο δημόσιος χώρος απαιτεί σεβασμό και φροντίδα ώστε να τον αφήσουμε όπως ακριβώς τον βρήκαμε!

Οι επιλογές πολλές στην πόλη μας! Εμείς θα σας προτείνουμε πρώτη από όλες το ζωολογικό κήπο.

Τα γενέθλια γίνονται μια πραγματική περιπέτεια, ενώ ο χώρος δίνει τη δυνατότητα για αμέτρητα θέματα στο παρτάκι μας. Εννοείται ότι η ώρα του πάρτι θα πρέπει να είναι στο φως της ημέρας και μέσα στο ωράριο που ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός στο κοινό. Εξηγούμε στα παιδιά ότι πρέπει να είναι προσεκτικά με τα ζώα ώστε να χαρούν το παιχνίδι χωρίς να τα τρομάζουν. Χάρη και στην προθυμία του κ. Πεταλά που είναι υπεύθυνος για το Ζωολογικό Κήπο πιστέψτε μας…η ξενάγηση στα παιδιά θα μείνει αξέχαστη!

Υπέροχος χώρος με γρασίδι αλλά και την υποδομή να στηθούν ένας μπουφές και να καθήσουν άνετα και οι ενήλικες καλεσμένοι σας!

Επίσης, ωραίες γιορτούλες έχουμε ζήσει στο πάρκο του Αη Γιώργη (πολύ ανοιχτός χώρος με αρκετό κόσμο όμως), στο πάρκο γύρω από το Τζαμί…στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (αφού συνενοηθείτε βέβαια με τους αρμόδιους του δήμου) κοκ.

 

 

Back to top button