Mommy Time

Έρωτας κάθε φορά…

Δεν έχει σημασία αν γιορτάζουμε με ιεροτελεστία τον Άγιο Βαλεντίνο ή όχι. Αν περιμένουμε ή αν θα δώσουμε κάποιο δώρο. Έχει πάντα όμως σημασία να μιλάμε για τον Έρωτα, έχει σημασία να μένουμε ερωτευμένοι με την ιδέα του συναισθήματος που μας βγάζει από τον καθορισμένο κύκλο της ζωής. Έστω και για λίγο…

Είναι σημαντικές αυτές οι στιγμές, πολύτιμες για την εξέλιξή μας, για το επόμενο βήμα στη ζωή μας. Πάντα είναι για καλό; Ποιος ξέρει; Το θέμα είναι να ερωτευόμαστε. Γιατί είναι οι μόνες στιγμές που αφήνεις τον εαυτό σου να ανοίξει προς έναν άλλο κόσμο αλλά φορώντας τα καλά σου! Είναι οι στιγμές εκείνες που σου χαρίζουν ανάσες, και έναν τόπο όπου κάθε συννεφιά διαλύεται και μένεις μόνο με τη φωτεινή πλευρά του εαυτού σου.

«Χαρίζοντας σε σένα τη χαρά του έρωτα, χαρίζω στον εαυτό μου σκοπό για να ζήσω» έγραφε ο Ναγκίμπ Μαχφούζ σε μια ιστορία ερωτευμένων και ας το θυμόμαστε κάθε φορά που ένας έρωτας τελειώνει…Γιατί συμβαίνει και αυτό. Ο έρωτας σου δίνει έναν ιερό σκοπό στη ζωή. Ας πούμε λοιπόν ότι με το τέλος του έχεις ολοκληρώσει μια αποστολή. Για να αρχίσεις έναν νέο δρόμο…

Χάρη στον έρωτα, πολλές φορές γεννιέται και η τύχη της αιώνιας Αγάπης. Εκείνης που βρίσκει κάθε φορά έναν ιερό σκοπό, μια νέα αποστολή. Εκείνη που δεν κουράζεται ποτέ. Που τροφοδοτεί με ενέργεια ακόμη και τα πιο κουρασμένα σώματα. Είναι εκείνη που σου δίνει τον λόγο να συνεχίζεις, να ανοίγεις με χαμόγελο παράθυρο στο αύριο. Να περιμένεις με ανυπομονησία το επόμενο λεπτό, την επόμενη ώρα, την επόμενη μέρα για την προσφέρεις. Κάθε μέρα…χρόνο με το χρόνο.

Είναι υπέροχα όσα μπορούν να σου συμβούν κάθε φορά που θα υπάρξεις ένας ερωτευμένος άνθρωπος…Ας κρατήσουμε αυτό για το δρόμο μέρα που είναι, και ας πούμε “Ευτυχώς, ο Έρωτας δεν εξαιρεί κανέναν!”

Back to top button