Kidsnews

Άθληση και δράση για τα παιδιά στην Πύλη με το Happy Fit Kids !

Μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση με στόχο να δώσει τη δυνατότητα δράσης στα παιδιά του δήμου Πύλης και όχι μόνο, στην καρδιά του καλοκαιριού διοργανώνει το Κέντρο Κοινότητας Πύλης.

Ειδικότερα, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 στις 8 το απόγευμα, στον χώρο πρασίνου πλησίον ΔΕΥΑΠ για άθληση, παιχνίδι και διασκέδαση.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά, κυρίως δημοτικού. Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να χαρούμε το καλοκαίρι!!!

Όπως τονίζουν από το Κέντρο Κοινότητας Πύλης, «Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο Happy Fit Kids για την άμεση ανταπόκριση και εθελοντική του προσφορά!! Θα δοθούν δωρεάν ροφήματα για τους μικρούς μας φίλους!!!». Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του το Κέντρο Κοινότητας Πύλης, έχει καταφέρει να διοργανώσει πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που καλύπτει ηλικιακά όλους τους πολίτες της περιοχής, καθώς και πολλές θεματικές ενότητες κρίσιμες στην εποχή μας.

Η δράση για τα παιδιά, δείχνει ότι υπάρχει μέριμνα και για τους λιλιπούτειους δημότες του δήμου Πύλης, που μέσα στο καλοκαίρι είναι καλό να συμμετέχουν με πνεύμα ομαδικότητας σε δραστηριότητες και σίγουρα θα ανταποκριθούν σε αυτό το κεφάτο κάλεσμα.

 

Back to top button