Ψαρόσουπα, εύκολη, θρεπτική και κοκκινιστή από την κα Στέλλα Μπίζιου
Η κα Στέλλα Μπίζιου (Ψάρια Μπίζιος, Δημοτική Αγορά Τρικάλων, 2431024002) μας προτείνει Ψαρόσουπα, εύκολη, θρεπτική και κοκκινιστή!
Υλικά
3 μέτρια κοκκινόψαρα
Διάφορα ψαράκια
2 ματσάκια σέλινο
4 πατάτες
4 καρότα
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, τοποθετείτε καθαρισμένα και ολόκληρα τα λαχανικά, τα καλύπτετε με νερό και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Βάζετε από πάνω τα ψάρια καθαρισμένα και συνεχίζετε το μαγείρεμα με το σκεύος σκεπασμένο. Όταν ολοκληρωθεί, βγάζετε τα ψάρια, τα ξεψαχνίζετε και τα κρατάτε στην άκρη. Έπειτα, πολτοποιείτε τα λαχανικά και τα ξαναβάζετε στην κατσαρόλα. Πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και θυμάρι, προσθέτετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Σερβίρετε το ψάρι μαζί με τη σούπα ή χωριστά.