Κατσαρολάκι
Ψαράκι από το ιχθυπωλείο Μπίζιος και μια ψαροσουπίτσα με κολοκύθα είναι ότι πρέπει!

Υλικά
- 600 γρ. φιλετάκια μπακαλιάρου
- 800 γρ. κολοκύθα κομμένη σε κύβους
- 400 ml νερό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κ.σ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. ξύσμα λάιμ (γλυκολέμονο)
- Χυμός 1 λεμονιού η 1 λάιμ (με το λάιμ η γεύση της σούπας θα είναι πιο γλυκιά)
- Φρεσκοτριμμένος Κόλιανδρος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Προαιρετικά λευκό πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή ένταση το κρεμμύδι για 5 λεπτά
- Προσθέτουμε το σκόρδο, και το τζίντζερ και σοτάρουμε για άλλο ένα λεπτό
- Προσθέτουμε το νερό και την κολοκύθα
- Αλατίζουμε
- Μαγειρεύουμε 15 σε κλειστή κατσαρόλα
- Αφαιρούμε τα κομμάτια της κολοκύθας και τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ (με ανοιχτό καπάκι)
- Προσθέτουμε την πολτοποιημένη κολοκύθα, το ψάρι, το ξύσμα λάιμ και βράζουμε έως το ψάρι να βράσει σωστά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο βραστό νερό
- Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού ή λάιμ. Βράζουμε για άλλα 2-3 λεπτά
- Σερβίρουμε σε ζεστά πιάτα γαρνίροντας με κόλιανδρο και ψιλές «βελόνες» φλούδας λάιμ