Κατσαρολάκι
Τυρόπιτα: γρήγορη, εύκολη και … light !

Υλικά:
- 1/4 φρέσκια μυζήθρα άπαχη(ή τυρί cottage 4% λιπαρά)
- 1/2 κιλό φέτα άπαχη
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα light
- 2 αυγά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κιλό έτοιμο φύλλο κρούστας
- 1 κ.σ. baking powder
Εκτέλεση:
-
- Σε μια λεκάνη τρίβετε τα τυριά και ρίχνετε το γάλα τα αυγά και το baking powder.
- Λαδώνετε το ταψί και στρώνετε τρία φύλλα.Ραντίζετε με λάδι και απλώνετε το μείγμα.
- Στρώνετε ένα φύλλο και απλώνετε ξανά το μείγμα.
- Σκεπάζετε με τρία φύλλα και αλείφετε με λάδι.Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.