Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Τρουφάκια με καρότα και καρύδα από τις Συνταγές της Μαριάννας

Τα τρουφάκια είναι αγαπημένο γλυκάκι, εύκολο να γίνει αλλά και εύκολα να καραναλωθεί. Δείτε μια ακόμη πιο γευστική και θρεπτική συνταγή από τις Συνταγές της Μαριάννας (Μαριάννα Αποστόλου)

Υλικά

  • 1 /2 κιλό καρότα
  • Φλούδες από ένα πορτοκάλι ή 3 μανταρίνια
  • 150 γραμμ.  ζάχαρη
  • 150 γραμμ. καρύδα

 

 Εκτέλεση

Λιώνουμε στο μούλτι τα καρότα και τις φλούδες των πορτοκαλιών.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη ζάχαρη, την μισή ποσότητα της καρύδας και το μίγμα των καρότων με τις φλούδες. Ανακατεύουμε μέχρι να στεγνώσουν τελείως (20-30 λεπτά). Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει καλά και στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τέλος, τα τυλίγουμε με την υπόλοιπη καρύδα και τα αφήνουμε  για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν.

Back to top button