Κατσαρολάκι
Το Ιχθυοπωλείο Μπίζιος προτείνει: Λεμονάτη πέστροφα στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ
3-4 πέστροφες
4-5 λεμόνια
Λίγο αλάτι και πιπέρι
λίγη ρίγανη
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε και καθαρίζουμε τις πέστροφες και μεσα στην κοιλια της
βάζουμε μερικές φέτες λεμονιού, λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι.
Τις βάζουμε μέσα σ’ ένα ταψι και ρίχνουμε απο επάνω χυμό από τρία λεμονια
λίγο νερο, και πάλι αλατι, ρίγανη, πιπερι και λίγο ελαιολαδο.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30-35 λεπτά περίπου.
Ιχθυοπωλείο Μπίζιος
Δημοτική Αγορά Τρικάλων