Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Τηγανίτες νηστίσιμες σκέτη νοστιμιά!

Υλικά 1 ματσάκι άνηθος
1 κρεμμύδι
1 ποτήρι σόδα υγρή
2 ποτήρια περίπου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι πιπέρι

tiganites-laxanikon-chefoulis.gr_2

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, αφού πρώτα αφαιρέσουμε τα χοντρά κοτσάνια. Τρίβουμε ένα κρεμμύδι μεγαλούτσικο, προσθέτουμε ένα ποτήρι υγρή σόδα και ανακατεύοντας ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε ένα μέτριο χυλό, αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα χωρίς τα σπόρια ή με σφιχτά κόκκινα ντοματίνια.

Back to top button